О нама

Контактирајте нас

Компанија: Фујиан ОУТАИ Санитари Варес Цо., Лтд
Контакт: Оливиа Динг

Адреса: Но.130 Кифенг индустријска зона, Нанан, провинције Фујиан, Кина
Тел: + 86-18650146641
Факс: + 86-595-86319288
Е-маил: инфо@оу-таи.цом
Сајт: ввв.оу-таи.цом

П: Да ли сте трговинска компанија или произвођач?

О: Ми смо произвођач, Имамо своју фабрику и искусни Р & Д тим


П. Да ли ваша фабрика има дизајн и развојне могућности, требају нам прилагођени производи?

О: Запослени у нашем одељењу Р & Д-а су добро искусни у индустрији славина, са више од 20 година искуства. Можемо направити прилагођене производе посебно за вас; молимо вас да нас контактирате за више детаља.


П: Како је ваша фабричка производна способност?

О: Имамо комплетну производну линију, укључујући линију за ливење, линију за обраду, линију за полирање и линију склапања. Ми можемо производити производе до 18000 комада месечно


П: Да ли ваша фабрика прихвата дизајн или сопствени пакет и помаже нам у планирању тржишта?

ОУТАИ је вољан да помогне нашим купцима у дизајнирању сопствених пакета и логотипа, имамо снажан маркетиншки тим и тим дизајнерских производа који ће вам помоћи од ВИ, декорације изложбе, каталога за дизајн нових производа.


П: Могу ли добити бесплатан узорак?

О: Обично, за неке одређене моделе, можемо слободно обезбедити узорке, али неки ће наплаћивати трошкове узорка, међутим, требало би платити транспортни терет.

Молимо вас да нам кажете вашег експресног рачуновођа или нам пошаљите транспортни терет узорака, а онда ћемо ускоро моћи да организујемо доставу.


П: Шта је са водећим временом?

О: У принципу, водеће време је око 15 до 25 дана. Али молимо потврдите тачан рок испоруке са нама као различити производи и различита количина наруџбине ће имати различито водеће вријеме. Хвала за вашу љубазну сарадњу унапријед.