О нама

Контактирајте нас

Компанија: Фујиан ОУТАИ Санитари Варес Цо., Лтд
Контакт: Оливиа Динг

Адреса: Но.130 Кифенг индустријска зона, Нанан, провинције Фујиан, Кина
Тел: + 86-18650146641
Факс: + 86-595-86319288
Е-маил: инфо@оу-таи.цом
Сајт: ввв.оу-таи.цом

Увод ОУТАИ


ОУТАИ Санитари Варес Цо, Лтд је основан почетком деведесетих и налази се у Фу Јиан Покрајини Кине. Као експертски произвођач извора, ОУТАИ има свој властити научно-истраживачки тим, развојни центар, производне линије и продајне тимове. У року од скоро две деценије развоја, ОУТАИ се значајно развио из нашег порекла. ОУТАИ сада дизајнира и производи висококвалитетне славине и санитарну робу. Наше главне групе производа произведене у нашем брендинг пословању су купатилске славине и прибор, кухињски производи, производи за туширање и све друге чесме и санитарни чврсти производи.


1(001).jpg


ОУТАИ луксузне кухињске славине нуде симетрични стил и чврсте перформансе. Дизајн са високим луком од месинга омогућава вам флексибилност и допуњавање модерних посуђа. Кухињска славина за воду има две ручке за ручку, водене токове без олова, поуздано прање мање кертриџе, одговарајућу спреју и луксузну хромирану завршну обраду.


2(001).jpg


ОУТАИ купатилске славине комбинују супстанцу са стилом, за драматичан изглед са савременом привлачношћу. Са дизајном који се креће од прелазног до модерног, опције су бескрајне за све ваше стилске идеје за купатило. Свака посуда се креира помоћу најквалитетнијих компоненти, укључујући и керамички кертриџ за поуздану употребу без капања и најсавременији аератор за смањење воденог отпада без угрожавања притиска. Дизајниран да допуни ваш судопер умиваоник, елегантан славина координира различитим стиловима. Изабрати из различитих карактеристика да бисте креирали купатило које волите.